Stichting Noorderkerkconcerten is altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen en uitvoering van de concerten. In de periode van september tot mei staat er elke week weer een team van vijf vrijwilligers klaar om het publiek te ontvangen, kaartjes te verkopen of te scannen en iedereen werkt nauw samen met de dag-coördinator en productieleider om zo elk concert weer tot een succes  te maken.

Wij zoeken vrijwilligers die:

  • minimaal 6 keer gedurende het seizoen beschikbaar zijn op zaterdag van 13:00-15:30
  • gastvrij en enthousiast zijn
  • graag in teamverband werken

Wij bieden :

  • gratis bezoek van alle concerten in het seizoen
  • tijdens de zaterdag dienst kunt u uiteraard ook genieten van een uur concert
  • gezellige bijeenkomsten met alle vrijwilligers gedurende het seizoen

De verschillende vrijwilligersfuncties zijn host,kassamedewerker of kaartcontroleur.

Host
Bij binnenkomst treft ons publiek altijd als eerste de host.  Deze zorgt voor het ontvangst van de concertbezoeker, beantwoordt vragen over de concerten, de zitplaatsen of de organisatie en kan zo nodig doorverwijzen naar de juiste persoon van het dagelijkse team.

Kassamedewerker
De kassa wordt altijd bemand door twee vrijwilligers. Wij werken  met een digitaal systeem met een laptop als kassa in combinatie met een kaartprinter, het publiek kan met pin of cash betalen. Verder beantwoorden de kassamedewerkers vragen over het programma en de kaartverkoop.

Kaartcontroleur
Bij de ingang naar de zaal staan de kaartcontroleurs klaar met hun bluetooth scanners om de barcode’s van de kaartjes te scannen. Dit gebeurt zowel van uitgeprinte tickets als van smartphones. De controleurs staan verder nauw  in contact met de productieleider over eventuele vragen over strippenkaarten etc.

Heeft u interesse, vragen of komt u graag een keertje kennismaken? Mail dan naar [email protected]