Topmusici uit binnen- en buitenland met repertoire uit alle windstreken: dit seizoen staat weer bol van uiteenlopende programma’s. Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken uit ons diverse aanbod. De Noorderkerkconcerten stelde voor dit seizoen series samen die vertrouwd aanvoelen, maar tevens diverse nieuwe invalshoeken bieden. U kunt zelf met de strippenkaart naar keuze voordelig deze series* bezoeken! *uitgezonderd het kerstconcert en nieuwjaarsconcert

Uur Avontuur
In de serie Uur Avontuur maakt u kennis met een divers klassiek gezelschap vol verschillende stijlen, instrumenten en genres. Prachtige werken van de grote meesters worden afgewisseld met nieuwe pareltjes die de luisteraar prikkelen. Virtuoos, baanbrekend en eigenwijs.

Bijzonder Bach
De serie Bijzonder Bach biedt u vertrouwd en intiem de mogelijkheid om op drie verschillende manieren Bach te ervaren. Een harmonieuze serie met prachtige klassiekers.

Puur Kwartet
In de serie Puur Kwartet hoort u de absolute top onder de strijkkwartetten in één serie. De kwartetten spelen een boeiende mix van klassieke muziek en enerverend hedendaags.