Klassiek in de Jordaan

Geluiden van de Noordermarkt, gezellige drukte en bedrijvigheid. Zo klinkt het bij de Noorderkerk op een zaterdag: klassieke muziek in het hart van de Jordaan.

Gastvrije Extra’s

Wij bieden

  • gratis programma toelichting bij concert en vooraf in onze wekelijkse online nieuwsbrief.
  • gratis kopje koffie of Dille & Kamilliethee na afloop van onze concerten
  • in samenwerking met onze partners bieden wij regelmatig leuke acties en kortingen aan. Over deze acties informeren wij u via onze wekelijkse online nieuwsbrief of via sociale media.

Lees verder “Gastvrije Extra’s”

Concertkompas

Dit seizoen staat weer bol van uiteenlopende programma’s. Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken uit ons diverse aanbod. De Noorderkerkconcerten stelde voor dit seizoen series samen die vertrouwd aanvoelen, maar tevens diverse nieuwe invalshoeken bieden. U kunt zelf met de strippenkaart naar keuze voordelig deze series bezoeken!
Klik bij Concerten op de serie naar keuze en zie welke concerten daar onder vallen: Uur Avontuur, Bijzonder Bach, Puur Kwartet en In de ban van…

Lees verder “Concertkompas”

Strippenkaart

Voor de concerten kunt u losse kaarten kopen of een strippenkaart. Een strippenkaart geeft toegang tot 8, 12 of 18 concerten naar keuze en geeft tot wel 30% korting.
Met deze strippenkaart kunt u met z’n tweeën naar vier concerten, met z’n vieren naar twee concerten, of met z’n twaalven naar één concert, u mag het helemaal zelf invullen. De strippenkaart is 12 maanden geldig vanaf het moment van aankoop.

NB: de strippenkaart is niet geldig voor het Kerst en Nieuwjaarsconcert

Lees verder “Strippenkaart”