FAQ

Lees verder

Losse kaarten en strippenkaarten zijn verkrijgbaar via de website. Reserveren voor de concerten doet u door direct een kaartje te kopen of een strippenkaart aan te schaffen. Daarnaast is er vrije placering in de zaal. Tickets zijn 24u per dag online te bestellen, ze geven een gegarandeerde plek en je kan ze tot 5 minuten voor het concert bestellen. Een E-ticket wordt direct per e-mail verstuurd en kunt u printen of via uw telefoon laten scannen.

De normale prijs is €19,-.

De Noorderkerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig. U kunt speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders per e-mail reserveren via info@noorderkerkconcerten.nl.

Tevens is er ringleiding aanwezig in de kerk voor slechthorenden.

Met de strippenkaart kunt u tot 30% korting krijgen op bezoeken van concerten. Extra’s zijn o.a.: gratis programmatoelichting bij concert en vooraf in onze online nieuwsbrief en gratis kopje koffie of thee na afloop van onze concerten.

Met deze strippenkaart kunt u met z’n tweeën naar vier concerten, met z’n vieren naar twee concerten, of met z’n achten naar één concert, u mag het helemaal zelf invullen. De strippenkaart is 12 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. U kunt u strippen online direct inzetten als losse kaartjes per concert, of u reserveert via de reserveerknop onder aan de pagina. Neem in dat geval uw strippenkaart mee voor de kaartcontrole. 4 strippen € 75 (= 15% korting) 6 strippen € 105 (= 20% korting) 8 strippen € 140 (= 30% korting).

Na de aankoop van uw strippenkaart wordt deze aan uw online-account toegevoegd. U ziet daarna per event de mogelijkheid om een €0 Strippentoegang-kaartje te kopen. Dit zijn uw strippen. Bij het aanschaffen van dit kaartje (of 2, 3 etc. afhankelijk van het aantal personen waarmee u komt) reserveert u automatisch een plek. Neem de e-ticket mee naar het concert en laat het scannen bij de kaartcontrole.

Stichting Noorderkerkconcerten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Lees hier meer over in ons Privacy Statement.

Stichting Noorderkerkconcerten wordt (mede) mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, Ars Donandi.

En last but not least: onze trouwe leden!

Onze trouwe bezoekers kunnen op verschillende manieren helpen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger of vooral via financiële steun. Lees verder op onze Steunpagina.

Noorderkerkconcerten is een collectief dat de Noorderkerk als basis heeft voor concerten. De Noorderkerk is een kerk en stichting die ook andere concerten en events huisvest.