14:00 - 15:00

Van Bach tot Berio

Dit concert is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst? Mail dan naar [email protected] o.v.v wachtlijst 03-10

* Voordelig naar een concert? Bekijk de voordelen van onze strippenkaart!

  • geen gedoe met omruilen of geld terug vragen (of weggooien) als u niet kunt gaan: gewoon eenvoudig afmelden via de button op de site
  • de prijs per strip is lager dan voor een regulier ticket
  • met een strippenkaart bent u altijd verzekerd van een plek
  • door een strippenkaart te kopen toont u betrokkenheid en steunt u ons podium

Koop strippenkaart

“De blokfluiten van Lucie Horsch klinken ongeveer als het leven zelf” oordeelde de jury van de Edison Klassiek in 2017. Lucie demonstreert met dit uiteenlopende programma en rekt de grenzen op van de stijlperioden op die traditioneel worden geassocieerd met haar instrument.

Lucie Horsch – blokfluit

Programma:

Isang Yun Four Chinese Pictures
C.P.E. Bach Partita in a klein H 562
Berio Gesti

De jonge Nederlandse blokfluitiste Lucie Horsch is een sensatie. Op haar twintigste is ze al wereldwijd beroemd om haar buitengewone technische vaardigheden, haar volwassen fijnzinnige muzikaliteit en haar enorme spelplezier. Afgelopen zomer ontving zij de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs.
Ze groeide op in een muzikale familie en kreeg vanaf haar vijfde blokfluitles. Met een tv-optreden tijdens het AVRO Kinderprinsengrachtconcert verwierf ze nationale bekendheid. Twee jaar later begon ze haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Walter van Hauwe. Lucie is ook een getalenteerde pianiste en studeert piano bij Jan Wijn. Eind 2017 ontving Horsch een Edison Klassiek voor haar debuutalbum met concerten van Vivaldi.
Lucie Horsch heeft een exclusief platencontract bij prestigieuze label Decca Classicsin Londen. Over haar debuut CD met werken van Vivaldi waarvoor zij ook een Edison Klassiek ontving, schreef de BBC Music Magazine: “Fearsome virtuosity and superb technique. A disc to buy and display in years to come as the start of a distinguished career”.