Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken uit ons diverse aanbod. De Noorderkerkconcerten stelde voor dit seizoen series samen die vertrouwd aanvoelen, maar tevens diverse nieuwe invalshoeken bieden. U kunt zelf met de strippenkaart naar keuze voordelig deze series* bezoeken!

In de serie Uur Avontuur maakt u kennis met een divers klassiek gezelschap vol verschillende stijlen, instrumenten en genres. Prachtige werken van de grote meesters worden afgewisseld met nieuwe pareltjes die de luisteraar prikkelen. Virtuoos, baanbrekend en eigenwijs.

Bijzonder Bach biedt u vertrouwd en intiem de mogelijkheid om op drie verschillende manieren Bach te ervaren. Een harmonieuze serie met prachtige klassiekers.

In de serie Puur Kwartet hoort u de absolute top onder de strijkkwartetten in één serie. De kwartetten spelen een boeiende mix van klassieke muziek en enerverend hedendaags.

Eerdere jaren gaven we jonge muzikale talenten een podium om zich te presenteren en van doorgewinterde musici meer over de concertpraktijk te leren onder de noemer ‘In de ban van…’ Voor de trajecten in dit seizoen zullen tenor Marcel Reijans en violiste Candida Thomspon hun ervaring en kennis overdragen op de jongere generatie. Daarnaast krijgen de geselecteerde kandidaten coaching in cultureel ondernemerschap van de zakelijke leiding van Stichting Noorderkerkconcerten. Data: audities n.t.b.,

*uitgezonderd 14-1-2017